Ιδιωτική μεταφορά

Ιδιωτική μεταφορά (με οδηγό)

autozone-img22.png

Φροντίζουμε για την ομαλή μεταφορά και άφιξη σάς στον προορισμό σας από το αεροδρόμιο (ή οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία) σε ένα άνετο όχημα με έμπειρο οδηγό!

Για μια αξιόπιστη και υψηλής ποιότητας μεταφορά και όχημα - όλα σε προσιτή τιμή - αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας ενημερώνοντας για το μέγεθος της ομάδας σας και τα δρομολόγιά σας. Θα κανονίσουμε όλα τα υπόλοιπα. Ιδιωτική μεταφορά με αυτοκίνητο, μίνι βαν, λεωφορείο ή πλοίο μεταξύ των αεροδρομίων της Αθήνας ή Καλαμάτας, του λιμανιού του Πειραιά και του ξενοδοχείου/προορισμού σας.

Ιδιωτική μεταφορά Πόρτο Χέλι
Ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων

Η Pop's Car καλύπτει όλες τις ανάγκες σας.

autozone-img22.png

Ιδιωτική μεταφορά με αυτοκίνητο, μίνι βαν, λεωφορείο ή πλοίο μεταξύ των αεροδρομίων της Αθήνας ή Καλαμάτας, του λιμανιού του Πειραιά και του ξενοδοχείου/προορισμού σας.
Με πολλά χρόνια στην περιοχή της Αργολίδας και της Πελοποννήσου, είμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε μια ασφαλής, άνετη και γρήγορη εμπειρία μεταφοράς.
Τα οχήματά μας είναι όλα πρόσφατα μοντέλα και συχνά υποβάλλονται σε συντήρηση: μπορούμε να σας διασφαλίσουμε ότι η μεταφορά σας θα είναι ομαλή και ξεκούραστη.
Καθαρισμένα και απολυμανσμένα οχήματα είναι επιτακτική ανάγκη για εμάς: θα έχετε το καλύτερο.
Ο οδηγός μας θα σας περιμένει στον χώρο των αφίξεων του αεροδρομίου με το όνομά σας σε μια πινακίδα.
Περιλαμβάνονται στην τιμή: επαγγελματίας οδηγός, πολυτελές όχημα, καύσιμα και διόδια.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ( ή ) για μια προσφορά.

Call Now Button