Σχετικά με μας

Ενοικίαση αυτοκινήτου Πόρτο Χέλι

Η Pop's Car καλύπτει όλες τις ανάγκες

autozone-img22.png

Μια δυναμική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, η οποία καλύπτει όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της.

Η εταιρεία ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1998 και διατηρεί μέχρι σήμερα την θέση της στον κλάδο ενοικίασης αυτοκινήτων λόγω του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρει. Η βασική βάση ανάπτυξης είναι οι άνθρωποί της. Όλο το προσωπικό και τα στελέχη της είναι επαγγελματίες, με υψηλή ακαδημαϊκή εκπαίδευση και εμπειρία στον τομέα τους.

Το προφίλ της Pop's Car

autozone-img22.png

Ξεκίνησε το 1981 στη Γαλλία, όπου ιδρύθηκε μια σύγχρονη υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων με υποκαταστήματα στις γαλλικές Αντίλες και στο νησί Réunion στον Ινδικό Ωκεανό. Θυγατρική της Nouvelles Frontieres World της TUI, με ίδρυση στην Ελλάδα το 1998 και έκτοτε προσφέρει στους πελάτες της διεθνώς υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Με περισσότερους από 12 σταθμούς στην Ελλάδα, συνεχίζουμε να καινοτομούμε, προσφέροντας συνεχώς νέες υπηρεσίες.

Ιστορία της Pop's Car

1981: Ιδρύεται από τις Nouvelles Frontieres σε όλο τον κόσμο
1998: Ιδρύεται από τον κ. Σούλη Λουμουσιώτη, σε συνεργασία με την Nouvelles Frontieres στο πλαίσιο προγράμματος κοινοπραξίας, ο οποίος αναλαμβάνει την ευθύνη εκπροσώπησης της εταιρείας στην Ελλάδα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2011
2011: Συνεχίζει να λειτουργεί υπό την εταιρεία FUN IN THE SUN ΕΠΕ
υπό την διεύθυνση του Κ. Αναστάσιου (Σούλη) Λουμουσιώτη

Οδήγηση το καλοκαίρι
Call Now Button